erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

På Ringsö med släkten Anklew...

Kategori: Allmänt

I lördags morse for vi upp till Ringsö för att spendera en natt med morsan och farsan i sommarstugan. En extra bonus var att nästan hela släkten Anklew var där och hälsade på oxå. Som vanligt när släkten träffas blir det det alltid mycket skratt och roligheter.
 
En sån enkel aktivitet som kubb blir gärna en kamp om vem som hörs och syns mest, och för er som inte har varit med under en festkväll med det här gänget ska veta att det inte är nån lätt match att vinna pris för att synas och höras mest. Här krävs verkligen något extra, oftast är det Pappa Ebbe, Faster Lotta, Faster Eva eller Kusin Therese som hörs mest. Lotta och pappa på grund av att de surrar konstant och Eva och Therese för att de skrattar högst:-) Nej skämt och sido det är alltid helt otroligt roligt att träffa hela gänget och så mycket glädje och kärlek som finns under sådana träffar är enorm, dock gärna med en stor gnutta humor i allt som sägs.
 
Resultatet i kubbmatchen mellan killarna och tjejerna slutade som på förhand tippat 2-0 till killarna! Vinnare av vem som syntes och hördes mest, avgjordes inte förren dagen efter då farmor Gull blev jagad av hästarna kl 6:30 på morgonen. Hon lyckades väcka hela huset och skrämma slag på Kusin Björn med familj när hon bankade på dörren och skrek för att hon inte kunde komma in i stugan. Grattis farmor:-)
 
Vädret var för en gångs skull helt okej och jag och storgumman fick göra vårat andra bad för sommaren. Det var till och med så pass varmt och soligt att jag brände flinten lite. Skönt att se på bilderna att formen håller i sig hyfsat i alla fall, trots att vågen visar något annat, jag menar det är skillnad för två veckor sedan då man vägde 66 kg mot idag då man väger 75 kg.
 
 
Under veckan som kommer fyller farsgubben 58 år! Man kan inte tro att han är en dag över 35 år;-) Vet i fan vad man ska hitta på för present, men de kommer i alla fall ner till Finspång och hälsar på för lite grillning och tårta.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: