erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Novemberlov

Kategori: Allmänt

Äntligen dags för ett litet avbrott i vardagen! Kan inte direkt påstå att jag är trött eller utarbetad nu när jag är pappaledig på 50%. Men det känns ändå skönt med ett litet break från vardagen. Det ser ut som lovet mest kommer bestå av hemmafix och träning! Nåt för både mig och min Hanna:-)

Förra helgen var jag o Hanna i Stockholm en sväng! Bodde lite på hotell och käkade gott!! Önskar vi kunde göra sånt ännu oftare då ger ger en riktigt energikick att få rå om varandra lite!

Träningen rullar på och formen börja komma sakta men säkert! Håller än så länge min kurva på -700g i veckan och idag är det äntligen dags för lite ätardag igen! 

GB:s Magnum har släppt några nya bägare som kommer att testas ikväll! Testat en än så länge! Riktig höjdare och kan lätt konkurrera med Ben & Jerrys vi får se vad de andra går för!
Förra veckans höjdare!

Dessa två skall testas ikväll!

Nu time för ett chins/dips o roddpass med Martin o Jonas! 



Lev väl! 


6 weeks out!

Kategori: Allmänt

Nu är det 6 veckor kvar till Decembercupen i Lund! Sakta men säkert börjar kropp få sin rättvisa form! Måste säga att ha en coach som hjälper en med lite formcheck o kunna utbyta lite tankar med är guldvärt! Skönt att kunna få lite bekräftelse när hjärnspökena smyger sig på! 

Rodden går även den framåt o jag hoppas att jag slipper göra bort mig helt i den grenen! 😉 Chins och dipsen känns bättre än någonsin och det ska bli grymt kul o få tävla igen! Skapligt revanschsugen sen i somras!

Fysiken får ni själva bedöma om vad ni tycker! 


Annars så rullar livet på här hemma hos oss! Två veckor kvar till lite ledigt och novemberlov! Ska bli skönt med ett avbrott i vardagen! Nu i helgen skall jag och Hanna ta oss upp till Stockholm för lite avkoppling med god mat och övernattning på hotell! Lyx att få äta och sova, speciellt ses det fram emot frukostbuffen 😊