erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Skogsmulle!

Kategori: Allmänt

Som ofta synes på Facebook & Instagram så är vi ofta ute i naturen med familjen! Plockar svamp, leker, badar eller bara är! 

Detta är det roligaste Alva vet! Att få vara ute och upptäcka världen. Av att dömma av Wilmas miner så verkar även hon gilla naturen! Världens bästa och billigaste lekplats! Perfekt för motoriken och det finns även sjukt mycket kunskaper att inhämta med ett helt gäng naturintresserade släktingar som gärna följer med när tillfälle ges!

Alva älskar att köra fyrhjuling med Farfar

Lite lek utanför hemmet i lekparken!

På upptäcksfärd under svampplock!

För mig och min satsning i Athletic Fitness och Decembercupen i Lund 24nov så rullar det på! Än så länge är det ingen hungerpanik, men på torsdag är det formcheck med fysikcoach Thomas Lundmark! Är lite nervös faktiskt, men på ett bra sätt!
Nöter på med mina chins, dips och Roddintervaller! Sakta men säkert kommer framstegen i rodden, det andra känns hyffsat säkert så här långt!
Lite egen formcheck från passet i lördags med svågern!









Alva 4 år!

Kategori: Allmänt

4 år!!! Så länge sedan är det sedan min stora tjej kom till världen! Snacka om att åren bara springer iväg! Snart är det inget gosande med nappen o kissen längre! Mer än någonsin så känner jag att min pappaledighet med mina två småtjejer var ett helt perfekt val! 

Alvis födelsedag firades till en början uppe hos farmor o farfar på Ringsö med tårta, paket och hästridning! 

Även måndagen bjöd på tårta och kalas för 4:åringen!

Nästa helg blir det en hemmahelg, med fix o trix o givetvis en dos träning!








Mina små!

Kategori: Allmänt

Måste bara göra ett snabbt inlägg om mina små älsklingar! 

Det finns verkligen ingenting som kan skänka så mycket skratt och glädje som mina tjejer! Och jag måste ju erkänna att det är sjukt kul att de har mer än svårt att vara stilla😊





Puss o kram

F5 2013

Kategori: Allmänt

Jaha! Det blev ett nordiskt silver detta år! Nöjd? Ja med medalj och med tävlingsresultat! Men absolut inte med min prestation! Stort grattis till vinnaren Marcus Eckerskog som gjorde en grym tävling!

En kort summering av tävlingen är väl att jag var alldeles för nöjd när jag kom dit, jag var säker på att jag skulle vinna då allt kändes helt perfekt inför tävlingen, sömn, mat, vätsketömmning och humör! Ja allt kändes bra! Så jag slappnade av och gjorde för många småmissar under tävlingen! Men det stora misstaget var att jag laddade på med för lite vätska innan tävlingen! Med andra ord: Ta aldrig ut en seger i förskott! 😊

Bänkpress 39 reps 67.5kg (Grenseger)

Bicepscurl 26 reps 35kg

Knäböj 36 reps 102.5kg (Grenseger)

Chins 38 reps BW 

Dips 53 reps BW 

Totalt 192 reps



Nu blir att ta nya tag och göra en bättre tävling nästa år! Men innan dess skall vi hinna med lite annat oxå! Men det kommer det mer om senare i bloggen!