erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Reportage i Body och morgonträning.

Kategori: Allmänt

Idag fick jag hem senaste numret av tidningen Body. Jag har i många år haft som mål att få vara med i ett reportage i tidningen. Helst ska det vara ett eget reportage om mig och min träning, men i detta fall var det ett inslag från finalen i F5 i somras. Nu vann jag ju och fick vara med på flera bilder samt att min prestation i tävlingen uppmärksammades, vilket för mig ändå räknas som ett delmål på vägen till ett eget reportage. Nedan följer några bilder från tidningen:   
 
På mornarna börjar jag nu att vänja mig på riktigt med att kliva upp kl 05:00 för kl 05:30 sätta foten inne på gymmet! Kliver mer eller mindre direkt från sängen ner till köket och en PWO och sen upp på cykeln och ner till gymmet. Efter förta 2-3 uppvärmningsseten är man i full gång. Dock är dagens skönaste 10 minuter, de minuterna man spenderar i duschen efter passet, då är det avslappning på hög nivå. Jag rullar på efter mina 5 veckors periodiseringar med 2 tunga veckor, 2 F5 veckor och en högreps vecka. Riktigt skön variation och träningsvärk i varje muskelgrupp vid varje ny period i periodiseringen.
Sen i söndags när min släkt var här och firade Alvas 3 års dag så möts jag av denna syn när jag dyker in efter passet för att dumpa träningsväskan innan jag går till jobbet. Alva bara älskar det nya fiskespelet hon fick av farbror David! Även mamma och pappa tycker det är kul, givetvis vinner jag hela tiden;-)
Hade bäst!

Jävla god mat!

Kategori: Allmänt

Ikväll impulslagade jag proteinpannkakor igen, en månad kvar till diet igen:-)
Riktigt goda med lite onyttigt pålägg på pannkakorna, även mina flickor verkade tycka om dem.
Idag var det dags för cirkusgympa igen, Alva börjar komma in i det nu o det är riktigt kul o se henne röja runt med de andra barnen. (bilden är från första passet när även Hanna deltog).

Testar mobilbloggen

Kategori: Allmänt

Fått ner en blogg.se app så nu kanske det blir fler inlägg på bloggen!

Testar med året sista dopp på bild.