erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Finspång

Kategori: Allmänt

Finspång! Staden (byn) där jag bor med min familj! En alldeles lagom stor by enligt min mening! Den har tre gym, massa matbutiker, galet många pizzerior, ett Systembolag och framför allt närheten till naturen och vattnet!

Rent spontant finns det inget direkt negativt med denna lilla by förutom att det inte erbjuds några större aktiviteter!

Men behövs det verkligen det som tvåbarnspappa, elitidrittsman och heltidsarbetande? Nej inte enligt min mening! Är just nu sjukt nöjd med vårat lilla liv! Två fina barn och en sambo som stödjer mig i min satsning inom fitnessvärlden! Vi har mor o far föräldrar tillräckligt nära för att kunna hälsa på dem när vi vill! O massor av goda vänner att umgås med runt husknuten, typ!

Frågan är ju bara vad man skall hitta på när man tappar intresset för träningen? (Om man gör det) Den som lever får se!

Just nu trivs jag och min familj här nere i Finspång! O när man vill bort en stund så drar man ut till ön där vi har min morsa o farsa! Då kan man verkligen slappna av o bara njuta av livet!

Semester

Kategori: Allmänt

Just nu rullar livet på! Semester är nog det mest avkopplande som finns! Inga tider som måste passas förutom de man själv bestämmer!

Både diet o träning går riktigt bra nu och har gått lättare än någonsin tidigare! Det kommer fortfarande PB på PB under träningspassen, ska bli kul o se vad som händer i Malmö! Har mitt mål och sätter fokus på det!

Nu är även våran nya altan klar här hemma! Vi anlitade ju Riddarsporres bygg för jobbet då jag själv är totalt ointresserad av att bygga o liknande! Både jag o Hanna är grymt nöjda med resultatet!

Nu åter till morgonkaffet!

Regn!

Kategori: Allmänt

Idag är det riktigt ruskväder! Skönt faktiskt! Blir en riktig mysdag framför tv:n med alla mina tjejer! Först på tur, Ronja Rövardotter! Säga vad man vill men Astrid var ett riktigt geni!

Dieten rullar väl på, fuskat lite väl mycket den här gången! Men o andra sidan så har jag sjukt mycket ork och energi i kroppen! Träning görs på morgonen och resten av dagen spenderas oftast på stranden med familjen! Det bästa av två ting! Skulle inte ha något problem med att bli ekonomiskt oberoende!

Om cirka 2 veckor är det time för min adept Robert Remning att köra sitt kval i Fitnessfive i Södertälje! Har coachat honom i ett år nu och det ska bli grymt kul o se hur det går för honom! Givetvis ska jag med och skrika till några extra reps i Södertälje!

Vi hade även bästa Simpan, Sophy och Noah här förra veckan! Alltid lika kul o träffa dem! Allt är som vi träffats varje dag och alltid mycket skratt! Och ätande 😉

Som vanligt kommer lite bilder på vardagen: