erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Svensk mästare igen...

Kategori:

I lördags var det alltså dags för SM i Bodypress. Max antal repetitioner på egen kroppsvikt i bänkpress. Resultat blev 40 reps på 70 kg. Är riktigt nöjd med resultatet då uppladdningen på fredagen inte var helt optimal.Det blev en riktigt rolig helg med Robban och Richard och gamla legenden Räkan som anslöt nere i Göteborg. Massor med intryck och upplevelser från fitnessfestivalen som gör att man blir riktigt taggad till att börja träna hårt igen.
Bild på första portionen från den mongoliska buffén, sjukt gott! Mycket välbehövligt efter 8 veckors diet och en hel dag utan mat.Bodde hemma hos Kusin Therese med familj, alltid lika kul att träffa släkten, hann även med att träffa Faster Eva o Rolf och även Storkussen Elinor med familj som var där o hälsade på.
Dieten på 8 veckor slutade med en fettreducering med 8 kg och en liten vätsketömning på 2 kg, från 79.7 kg ner till 69.2 kg på invägningen. Trots detta bara de sista två veckorna som var jobbiga för mig med familj:-) Nu ligger jag på ca 72.5 kg vilket känns bra inför julmatens intåg!
Riktigt kul att vinna guld igen och att få visa att man kan prestera på tävling och att man inte bara snackar goja. Känns även kul att få leverera för familjens skull då det skulle kännas lite ogjort med diet och träning om det inte går som man vill. Har min älskade Hanna att tacka för mycket i mina guldmedaljer. Det är väl som man säger: bakom varje framgångsrik man står en kvinna! Mycket sanning i det! Tack älskling! Och tack så mycket resten av familj, släkt o vänner för stöd och uppmuntran, det betyder mer än ni tror.
Snart jul och mys i mängder<3

Fast på tåget...

Kategori:

Nu på väg ner till Göteborg för min tävling i SM i Bodypress. Dock lika smärtfritt som jag trodde när man reser med kära SJ. Vi står just nu stilla i Herrljunga, som vi gjort ett tag nu. Vi skulle varit framme 19.35 o nu är klockan 20.45! Kul kväll!!!

Jaja nog om det, formen känns bra och har fått i mig min lilla matlåda och den lilla vätska som planerat. Dock hade tanken varit att vara i säng runt 22:00. Om det lyckas får vi se.

Börjar bli riktigt nervös inför morgondagen, vet inte riktigt varför, men tar det som något positivt då jag inte känt mig riktigt taggad förrän nu. Ska bli riktigt kul på mässan imorrn, både att gå runt o glo med Robban och Richard o framförallt när tävlingen är över o man kan slappna av på riktigt!
Missförstå mig rätt, det ska bli sjukt kul att tävla oxå;-)

Lite formbilder från förra helgen, en vecka kvar till tävling.





Bye bye!!!