erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Föreläsning, grabbhelg och tv-kändis!

Kategori: Allmänt

För två veckor sedan var jag uppe och gjorde min första betalda föreläsning på Actic gym Regeringsgatan i Stockholm! Riktigt kul och träffa nya människor och få intressanta frågor, knyta nya kontakter och se att man kan inspirera andra träningsintresserade människor!

Väl i Stockholm hälsade jag även på min gamla träningskompis Danne som jag lade min träningsgrund med under högskoletiden. Det var 3 år sedan vi sågs och även han hade hunnit få en liten dotter till. Trots att det var längesedan vi sågs känns det som att tiden stått stilla när man träffas igen! Riktigt kul med massa gamla minnen och riktigt god lunchbuffé på Pong och galet god kvällsmat med efterrätt. Det blir garanterat snabbare än 3 år tills vi ses igen!

I onsdags var det ett reportage från Alvas dagis på Östnytt om Bra El! Givetvis ligger förmågan kunna fastna på linsen i släkten och Alva var med både i bild och fick uttala sig i reportaget! Mäkta stolt mamma och pappa här hemma må ni tro!

Nu är det inte långt kvar innan mitt företag är igång! Mer om detta när jag fått ordning på alla papper. Ska bli riktigt kul att få hjälpa och höja mina utvalda klienters träningsprestationer till nya höjder! Men det lär inte vara nån dans på rosor för dem, hehe! Det finns inga genvägar till framgång, bara hårt slit och en jävla vilja! Mind over Pain!!!