erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Hon ålar!

Kategori: Allmänt

Nu har min minsting börjat åla! Nu är det slut på lugnet på riktigt här hemma. Dags att plocka bort allt smått som finns tillgängligt från knäna och nedåt, annars kommer det garanterat hamna i munnen på lillgumman.

I övrigt rullar vårt lilla liv på här hemma. Träning, jobb och familj är väl det som vardagen består av nu. Två veckor kvar till sportlov, blir skönt att ladda batterierna lite igen.

Förra helgen hade jag min första föreläsning på Aktiv Hälsocenter. Det var fullsatt och även extrastolar inställda pga stort intresse! Sånt växer man av oerhört! Föreläsningen hette "Hur jag blev Sveriges mest vältränade man" och handlade i stort om mitt liv och hur jag kunnat kombinera jobb, familj och träning för att slutligen resultera i två SM-guld. Eftersom tidningarna envisas med att skriva att jag är Sveriges mest vältränade man så får man väl rida lite på den vågen, även fast det kan diskuteras om jag verkligen är det i jämförelse med alla Sveriges idrottsmän och idrottskvinnor. Riktigt rolig och bra erfarenhet som verkar ha gett ringar på vattnet, säger inte mer om det för tillfället.

Har ju även inhandlat en AppleTV i helgen. Riktigt prisvärd och smidig grej om man äger andra Apple produkter. Rekommenderas varmt!

Tack o hej!

Chins o dips lördag!

Kategori: Allmänt

I lördags var det dags för ett pass med Robban igen! Inte ofta vi tränar ihop då jag oftast är igång runt 5:00 på morgon och Robban kör normalt på eftermiddagen. Men när vi väl kör ihop brukar det vara mycket snack och mycket träning! Riktigt kul att pressa varandra till nya PB. Man är ju inte överdrivet bortskämd med sällskap när man normalt tränar så att säga;-)

I lördags rev vi av 10 maxset dips följt av 10 maxset chins! Tror jag fick ihop 274 reps dips varav 55 st strikta i första setet. Sen blev det 245 reps chins varav 35 strikta i första setet! Givetvis är alla reps i tävlingsutförande men orkar inte skriva ner resultaten i alla seten :-)
Rille hade med sig greplotion som vi körde med i chinsen, riktigt bra och ska inhandlas snarast. Riktigt kul pass som vanligt!

Sen var det det där med att pressa varandra, för mig slutade denna session i härliga blåsor och skavsår i händerna! Men men, det som inte dödar, härdar?

Mind over pain!

Jullov

Kategori: Allmänt

Nu är jullovet över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten igen!

Det har ätits i massor men vikten varit stabil!

Vi har fått julklappar och umgåtts med nära och kära!

Det har även tränats en hel del! ( Kan vara anledningen att vikten inte sprungit iväg)

Inhandlade även en Iphone5 innan jul! Sjukt nöjd med luren!!!

Nu börjar resan mot våren, värmen och sommarlovet! Finns ju rätt mycket som skall hinnas med innan dess. Detta kommer ni snart få se!

Sammanfattar lovet med bilder: