erikanklew.blogg.se

MIND OVER PAIN

Svensk mästare igen...

Kategori:

I lördags var det alltså dags för SM i Bodypress. Max antal repetitioner på egen kroppsvikt i bänkpress. Resultat blev 40 reps på 70 kg. Är riktigt nöjd med resultatet då uppladdningen på fredagen inte var helt optimal.Det blev en riktigt rolig helg med Robban och Richard och gamla legenden Räkan som anslöt nere i Göteborg. Massor med intryck och upplevelser från fitnessfestivalen som gör att man blir riktigt taggad till att börja träna hårt igen.
Bild på första portionen från den mongoliska buffén, sjukt gott! Mycket välbehövligt efter 8 veckors diet och en hel dag utan mat.Bodde hemma hos Kusin Therese med familj, alltid lika kul att träffa släkten, hann även med att träffa Faster Eva o Rolf och även Storkussen Elinor med familj som var där o hälsade på.
Dieten på 8 veckor slutade med en fettreducering med 8 kg och en liten vätsketömning på 2 kg, från 79.7 kg ner till 69.2 kg på invägningen. Trots detta bara de sista två veckorna som var jobbiga för mig med familj:-) Nu ligger jag på ca 72.5 kg vilket känns bra inför julmatens intåg!
Riktigt kul att vinna guld igen och att få visa att man kan prestera på tävling och att man inte bara snackar goja. Känns även kul att få leverera för familjens skull då det skulle kännas lite ogjort med diet och träning om det inte går som man vill. Har min älskade Hanna att tacka för mycket i mina guldmedaljer. Det är väl som man säger: bakom varje framgångsrik man står en kvinna! Mycket sanning i det! Tack älskling! Och tack så mycket resten av familj, släkt o vänner för stöd och uppmuntran, det betyder mer än ni tror.
Snart jul och mys i mängder<3

Kommentarer

  • Actic Henka säger:

    Grattis!

    Bra jobbat grymt inspirerande.
    Det är väl bara för en annan att slita på.

    Svar: Tackar Henka! Fortsätt slit på! Du har definitivt viljan att utvecklas!!!
    Mr Anklew

    2012-12-13 | 12:36:16
  • Johanna säger:

    hej, jag har en lite halvkonstig fråga , som kommer låter efterbliven, men som du kanske kan svara på.

    Det sägs ju att muskler förbränner fett, även i vila. Men förbränner muskeln fett på det ställe där den sitter, eller kan ex. armens muskler bränna fett i vaden ?

    Svar: Hej Johanna! Lite sent svar, men uppdaterar mest från mobilen nu o då går det inte att svara på kommentarer. Till din fråga, det finns inga dumma frågor!Enkelt svar ja och nej, musklerna kräver mer energi (kcal) än vad fett gör så alltså kan man säga att muskler förbränner fettet på kroppen om den inte får i sig tillräckligt med energi från kosten. Men en specifik muskel på kroppen tar inte fett från ett specifikt ställe på kroppen utan snarare fett från hela kroppen. Hoppas du blev lite klokare:-) Kul att du läser min blogg för den delen oxå!Mvh Erik
    Mr Anklew

    2012-12-17 | 10:03:05

Kommentera inlägget här: